Visie

HavenFD wil de ideale "Partner in Finance" zijn door op het juiste moment de juiste personeelscapaciteit beschikbaar te stellen, waardoor onze klanten flexibel op veranderingen in hun omstandigheden kunnen inspelen. Dit doen wij onder meer door scherpe tarieven te hanteren.

Door onze persoonlijke aandacht, de menselijke factor, het duurzaam en maatschappelijk ondernemen, de deskundigheid en integriteit in de omgang met onze medewerkers en opdrachtgevers voegen wij waarde toe aan de kennis en kunde binnen ons netwerk en willen wij verder bouwen aan de lange termijn relaties.

 

Missie

Door het bieden van uitdagingen en het voordurend bezig zijn met de vakinhoudelijke en persoonlijke groei van onze interim proffesionals, is HavenFD in staat haar deskundigheid steeds verder te vergroten. Onze opdrachtgevers willen wij hierin laten meedelen.

Wij stellen, door het oplossen van knelpunten, onze opdrachtgevers centraal. Hierdoor borgt HavenFD het leveren van toegevoegde waarde voor haar opdrachtgevers én medewerkers.

 
Haven Financiele Detachering ©2011 | Alle rechten voorbehouden