Historie

Haven Financiële Detachering is in 2001 ontstaan om op professioneel niveau haar diensten aan te kunnen bieden. Zowel vanuit een eigen personeelsbestand als via ons netwerk hebben wij al vele opdrachtgevers op een positieve wijze ondersteund. Vanaf 1981 werk ik (Hans van der Veen) zelf in financiële functies van boekhouder tot en met Controller. De financiële administratie heeft dan ook geen geheimen meer voor mij. Zelf ben ik tot en met 2010 gedeeltelijk op opdracht geweest, maar vanaf 1-1-2011 geheel ten dienste van HavenFD in de rol van accountmanager.

Menselijkheid staat bij ons voorop, dat is te merken aan onze persoonlijke aandacht. Iedereen moet zich in onze veilige Haven thuis voelen. Een open cultuur en realistische wijze van werken maakt ons wie we zijn. Blijf met beide voeten op aarde en probeer niet het onmogelijke te beloven. Verplaats jezelf in die van een ander en ga van daaruit verder. 

Door bovenstaande werkwijze hebben we tot 2009 een zeer welvarende tijd meegemaakt maar door een mindere periode in de detacheringmarkt zijn we nu weer terug bij onze bezetting van 2006. Wij zien de zon weer aan de horizon en gaan er weer vol tegenaan. Het is nog steeds niet de bedoeling om snel groot te worden, maar langzaam uit te breiden tot een leuke club van enthousiaste, hardwerkende en niet te vergeten meedenkende collega's.
 

 
Haven Financiele Detachering ©2011 | Alle rechten voorbehouden